Le Plan Libre-Residence by Nic Lee

Nic Lee Spotlights The Le Plan Libre Residence

Nic Lee, the thinktank behind the awarded design Le Plan Libre - residence by Nic Lee points out, As the architect mies van der rohe proposes "skin and bones architecture", the design team tried to keep all structure expose with two long horizontal sliding windows. Except for providing the house a spacious view and ample sunlight, the exposed frame and glass blur the line between indoor and outdoor. The cube extend from the facade is an intermediary space between indoor and outdoor. The stainless steel reflects the blue sky and merges the architecture with nature. .

Le Plan Libre-Residence by Nic Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50840

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Magazine News homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2018 Design Magazine News - designnewsmag.com - All Articles